Kinderopvang in Beek en Donk: Beekrijk

Veilige opvang bij school 

Van de eerste stapjes, tot de overgang naar peuter en kleuter en de voorbereiding op de middelbare school als tiener. Kinderen ontwikkelen zich razendsnel en in elke fase heeft je kind weer andere behoeftes. Daar spelen we bij Beekrijk bewust op in. Zo zorgen we ervoor dat jouw kind zich van 0 tot 13 jaar helemaal thuis voelt bij onze opvang of bso.


Van peuter naar kleuter: kinderopvang in Beek en Donk

Wij bevinden ons in één gebouw met twee scholen: De Muldershof en Het Klokhuis. We werken samen met deze scholen én 't Otterke voor een soepele overgang van peuter naar kleuter.


Buitenspelen bij kinderopvang Beekrijk in Beek en Donk

Het kindcentrum is voorzien van een grote en groene buitenruimte voor de kinderen van de opvang en de jonge bso-kinderen. Zo kan je kind buiten lekker op ontdekkingstocht. Op het open schoolplein kunnen de  oudere bso-kinderen hun energie kwijt.  

Gaat je kind vandaag skeeleren, in de zandbak spelen of samen met de leeftijdsgenootjes tikkertje spelen?  


Makkelijk bereikbaar en parkeren

Kindcentrum Beekrijk bevindt zich op een centrale plek in het dorp. Bovendien hebben we een parkeerterrein bij het kindcentrum. Wel zo handig.


Bij kinderopvang Beekrijk in Beek en Donk spelen we in op de behoefte van het kind 

Peuters leren spelenderwijs. Wij zorgen voor een uitdagende omgeving waarin ze dat kunnen. En hebben ze wat meer uitdaging nodig? Geen probleem. Dan gaan we, samen met de school, op zoek naar nieuwe prikkels. Op het kindcentrum is er iedere dag een klassenassistent aanwezig, hij of zij is in de ochtend het bekende gezicht op school en in de middag aanwezig bij de bso.


Nieuwsgierig naar kinderopvang in Beek en Donk? 

Neem contact op. We geven je graag een rondleiding of vertellen je meer over opvang bij Beekrijk. Of neem hier alvast een virtueel kijkje in KC Beekrijk.


Daarom kinderopvang Beekrijk in Beek en Donk:

  • Veilig en vertrouwd
  • Twee scholen en één opvanglocatie met kinderdagopvang, peuteropvang en bso in het gebouw
  • Samenwerking met 't Otterke
  • Lekker veel buitenspeelruimte
  • Je kind zelfstandig aan de slag