Kindcentrum in Beek en Donk en Aarle-Rixtel

Het voordeel van een kindcentrum ten opzichte van een 'gewone' opvanglocatie? Op een kindcentrum werken opvang en onderwijs intensief samen. Dat begint bij het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal, waar je kindje wordt uitgedaagd om zich te ontwikkelen en wordt voorbereid op de overgang naar de basisschool. We noemen dat een doorgaande leerlijn. 

Op ons kindercentrum wordt veel overlegd tussen medewerkers van opvang en onderwijs. Zodat de overgang van de ene naar de andere groep vloeiend verloopt. Dat is fijn voor zowel de kinderen als voor de medewerkers en ouders. Soms spelen kinderen van verschillende leeftijden samen, zodat ze alvast aan de nieuwe groep, klas, meester of juf kunnen wennen. Dat opvang en onderwijs op het kindercentrum samen onder één dak zitten, is een grote plus. Én lekker praktisch bij het halen en brengen.


Kindercentrum bij jou in de buurt

Woon je in Beek en Donk of Aarle-Rixtel? Dan zit er altijd een kindercentrum van GOO bij jou in de buurt. Op verschillende locaties in Laarbeek vind je kindcentra met kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang direct bij één of meerdere basisscholen. 

Kindcentrum Beek en Donk: De Raagten - kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang
Kindcentrum Beek en Donk: Beekrijk - kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang
Kinderopvang Beek en Donk: 't Otterke - buitenschoolse opvang
Kinderopvang Beek en Donk: Tiener bso - buitenschoolse opvang
Kindcentrum Aarle-Rixtel: Klimop - kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang


Meer informatie over ons

Wil je meer weten over een van onze kindcentra? Klik dan eens verder op deze website naar een locatie bij jou in de buurt. Op zoek naar meer praktische informatie, zoals voorwaarden en tarieven? Dan verwijzen we je graag naar onze folder kinderdagverblijf, folder peuterwerk en folder bso


Kom je zelf een keer sfeer proeven op ons kindcentrum?

Je komt er alleen achter hoe fijn het is op onze locaties als je zelf een keer komt kijken. We maken graag de tijd voor je tijdens een rondleiding. Neem dan even contact met ons op dan prikken we samen een datum. En: heb jij het naar je zin op ons kindcentrum? Dan gaat je kindje zich hier vast ook thuis voelen!