Kindcentrum in Beek en Donk: De Raagten

Uitdagend en groen

Het kan best een spannende stap zijn: van peuter naar kleuter. Jouw kind is ineens de allerkleinste van de klas, kent de juffen en meesters niet en het gebouw is misschien nieuw voor hem of haar. Bij De Raagten maken we die drempel een stuk lager. Bij ons vind je opvang en onderwijs in een gebouw. Zo weet je kind de weg al en ziet hij of zij bekende gezichten om zich heen. De nieuwe juf? Die kent hij al lang!


School en kinderopvang in Beek en Donk op één locatie: praktisch én veilig

Kindcentrum de Raagten ligt midden in het dorp Beek en Donk en is makkelijk bereikbaar. Het gebouw is zo ingericht dat kinderen letterlijk een rondje kunnen lopen. De weg van opvang naar klas en andersom is makkelijk te vinden. De kinderen zijn simpelweg in een paar stappen bij de opvang. Praktisch en veilig!


Kinderopvang in Beek en Donk: lekker buiten spelen in onze uitdagende buitenruimte!

Je kind kan bij onze kinderopvanglocatie in Beek en Donk heerlijk buiten spelen. En dat is niet alleen leuk, het is ook goed voor de gezondheid van kinderen. We spelen buiten samen de leukste spellen en de kinderen klimmen, klauteren en rennen erop los.
 

Je kind kan bij de kinderopvang zelf aan de slag dankzij lage meubels

Je kind ontwikkelt zich het beste als hij of zij op eigen initiatief en in eigen tempo de wereld en zichzelf kan ontdekken. Daarom werken wij bij onze kinderopvanglocatie in Beek en Donk met lage meubels. Zelfs de allerkleinsten kunnen dan al op hun eigen stoeltje klimmen of aan tafel schuiven. Zo wordt je kind uitgedaagd om zoveel mogelijk zelfstandig, onafhankelijk en op eigen initiatief lekker te bewegen en op ontdekkingstocht te gaan.


Daarom kindcentrum De Raagten in Beek en Donk

  • Kinderdagopvang, peuteropvang en bso (en onderwijs) onder één dak in Beek en Donk
  • Lekker buitenspelen in het groen
  • Soepele overgang naar de basisschool
  • Je kind zelfstandig aan de slag
Contact?
Ben je nieuwsgierig? Neem contact met ons op. We geven je graag een rondleiding of vertellen je meer over opvang bij De Raagten. Ook kun je een virtuele tour door het kindcentrum maken.

Lees meer over het basisonderwijs van Kindcentrum De Raagten