Kinderopvang

Kinderopvang in Beek en Donk en Aarle-Rixtel

Je zoekt kinderopvang voor je zoon of dochter? Wij bieden kinderdagverblijf, peuterwerk en bso in Beek en Donk en Aarle-Rixtel waar je kind zich fijn voelt en zich optimaal kan ontwikkelen. Stichting GOO biedt kinderopvang in Laarbeek voor kinderen van 0 tot 13 jaar. 


Kinderopvang en onderwijs onder één dak

Het voordeel van onze kinderopvanglocaties is dat opvang en onderwijs bij elkaar onder één dak zitten. Er is nauwe samenwerking tussen de pedagogisch medewerkers en de leerkrachten van de basisscholen. Peuters en kleuters spelen samen zodat de kleintjes al kunnen wennen aan de klas, kinderen en juf van groep 1 van de basisschool. Zo bereiden we de kinderen goed voor op de overgang en creëren we een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.
 

Kinderdagverblijf

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar hebben we kinderdagverblijf op twee locaties in Beek en Donk en in Aarle-Rixtel. Van baby naar dreumes, peuter en kleuter: jouw kindje wordt liefdevol verzorgd op een veilige en vertrouwde plek. Onze pedagogisch medewerkers dagen de kinderen uit om zich op hun eigen tempo te ontwikkelen. 


Peuterspeelzaal

Kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen in de ochtenden terecht op de peuterspeelzaal. Daar worden ze met hun leeftijdsgenootjes spelenderwijs stap voor stap voorbereid op de overgang naar de kleuterschool. Soms mogen ze een ochtend meekijken in de kleuterklas. Dat is het voordeel van een flexibele kinderopvang bij de basisschool. Zo is de stap naar de kleuterklas straks een eitje. 
 

Buitenschoolse opvang

Werk je en kun je er niet elke dag voor je kind zijn als hij of zij uit school komt? Geen probleem, want kinderen komen met veel plezier naar onze bso! Waar (bijna) niks moet en heel veel mag. De pedagogisch medewerkers van onze kinderopvang bereiden activiteiten voor die passen bij de leeftijd en interesse van de kinderen. Gaan ze liever buiten spelen of gezellig samen 'hangen'? Jouw kind bepaalt. 


Tiener bso

Vanaf 9 jaar kan je kind bij ons terecht op de Tiener bso. Een uitdagende plek voor tieners waar ze de ruimte hebben om te sporten, te spelen en te relaxen. Op de Tiener bso Beek en Donk krijgen de kinderen net wat meer vrijheid en verantwoordelijkheid, maar dan wel binnen bepaalde kaders en onder toezicht. Gaat je kind vandaag poolen, nagels lakken, knutselen, voetballen of gewoon lekker chillen met leeftijdsgenootjes? 
 

Kinderopvang in de buurt 

Woon je in de omgeving Laarbeek? Zoek je naar een flexibele kinderopvang in de buurt? Dan hebben wij verschillende mogelijkheden.
  • Kinderopvang Beek en Donk - De Raagten: kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en bso
  • Kinderopvang Beek en Donk - Beekrijk: kinderdagvervlijf, peuterspeelzaal en bso
  • Kinderopvang Beek en Donk - 't Otterke: bso
  • Kinderopvang Beek en Donk - Tiener bso: bso
  • Kinderopvang Aarle-Rixtel - Klimop: kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en bso