Kinderdagverblijf

Je hebt doorgeklikt naar informatie over onze kinderdagverblijven in Beek en Donk of ons kinderdagverblijf in Aarle-Rixtel. Misschien heb je dan net een kleintje gekregen. Of ben je zwanger en is je baby nog niet eens geboren. Goed dat je je aan het oriënteren bent!
Als je op zoek bent naar een kinderdagverblijf in Beek en Donk of Aarle-Rixtel dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want wij begrijpen dat het helemaal niet makkelijk is om je kleintje voor het eerst weg te brengen naar de opvang. Je zoekt een plek waar je kindje liefdevol wordt verzorgd en waar hij of zij zich veilig voelt. En waar ieder kind wordt uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen en zichzelf kan ontwikkelen. Laat dat maar over aan de enthousiaste pedagogisch medewerkers van ons kleinschalige kinderdagverblijf. 

Een kinderdagverblijf met alles onder één dak

Wat onze kinderdagverblijven uniek maakt, is dat ze onderdeel zijn van een kindcentrum. Dat betekent dat ze in hetzelfde gebouw of direct naast een basisschool zitten. En wij bieden er ook peuterwerk en bso aan, voor als je kindje al wat groter is. Alles onder één dak dus. Hiermee creëren we een doorgaande ontwikkellijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. En het is wel zo handig. Voor jou, als ouder, maar ook voor je kind. Want het kindcentrum is vanaf het begin een veilige en vertrouwde omgeving. Gaat je kind over naar de peutergroep of naar de basisschool, dan zijn dat maar kleine stapjes. Ze zijn immers al gewend aan deze veilige omgeving!

Onze locaties in Beek en Donk en Aarle-Rixtel

We hebben drie locaties met kinderdagopvang in de gemeente Laarbeek:

  • Kinderdagverblijf Beek en Donk: De Raagten 
  • Kinderdagverblijf Beek en Donk: Beekrijk
  • Kinderdagverblijf Aarle-Rixtel: Klimop

Meer informatie over onze kinderdagverblijven

Wil je meer weten over de mogelijkheden, voorwaarden en tarieven van onze kinderdagverblijven? Kijk dan onze folder dagopvang


Kom je een keertje langs in ons kinderdagverblijf in Beek en Donk of Aarle-Rixtel?

Wij kunnen zelf wel zeggen hoe leuk het is bij ons op de kinderdagverblijven, maar beter is het nog als je zelf een keer een kijkje komt nemen. Dan kun je zelf zien hoe het bij ons aan toe gaat. Hoe de binnen- en de buitenruimtes eruit zien. Hoe de pedagogisch medewerkers met de kinderen omgaan. En hoe het bij ons voelt! Want als jij een goed gevoel krijgt van ons kinderdagverblijf, dan krijgt je kindje dat vast ook. Wij leiden je graag een keer rond.