Kinderopvang in Aarle-Rixtel bij Klimop

Een nieuw gebouw waarin twee verschillende basisscholen en één opvanglocatie te vinden zijn. Dat is: Kindcentrum Klimop. Met de grote speelzaal als centrale punt. Hier ontmoeten kinderen van opvang en onderwijs elkaar en is volop plek om lekker samen te spelen. Dat is het voordeel van samen onder één dak zitten. Zodat de overgang van opvang naar basisschool soepel verloopt. Kindcentrum Klimop zit in hetzelfde gebouw als OBS De Driekhoek en Kindcentrum Breinplein.

Welkom in de kleuterklas! Soepele overgang van peuter naar kleuter bij kinderopvang in Aarle-Rixtel
De overgang naar de basisschool is heel soepel. Geen nieuw gebouw, wel bekende gezichten. Je kind is zo gewend aan deze nieuwe fase.

Veilig en vertrouwd: kinderopvang in Aarle-Rixtel
Het is niet alleen praktisch om je kind op dezelfde locatie te brengen en halen, het is voor jouw kind bovendien ook heel veilig en vertrouwd.
Buitenspelen bij kinderopvang in Aarle-Rixtel
Kleinschalig en overzichtelijk: hier hebben we aandacht voor jouw kind

Zelf op ontdekkingstocht dankzij lage meubels
Je kind ontwikkelt zich het best als hij op eigen initiatief en eigen tempo de wereld en zichzelf kan ontdekken. De kinderen worden bij ons door lage meubels uitgedaagd om meer te bewegen en zelf op ontdekkingstocht te gaan. Zelfs de allerkleinsten kunnen zelf op een stoel en aan tafel gaan zitten.

Dat onderschrijft Judith, pedagogisch medewerker bij De Klimop: 'We hebben hier lage meubeltjes, wat de zelfredzaamheid van jonge kinderen vergroot. Ze zijn veel minder afhankelijk van ons en kunnen veel meer zelf.' 

Bso: lekker naar het buitenterras
Waar de allerkleinsten geborgen in kleine groepen beneden zitten, gaan de oudere schoolkinderen boven naar hun bso. Lekker dicht bij school. En extra stoer: je kind kan lekker -en veilig- spelen op het dakterras. Ook mogen ze onder begeleiding gebruik maken van de speelplaatsen van de scholen en de gymzaal.

Daarom Klimop - kinderopvang in Aarle-Rixtel:
  • Veilig en vertrouwd
  • Twee scholen en een opvanglocatie met kinderdagopvang, peuteropvang en bso onder één dak
  • Chillen op het dakterras
  • Aandacht voor de ontwikkeling van je kind
Nieuwsgierig naar onze kinderopvang in Aarle-Rixtel?
Neem contact op. We geven je graag een rondleiding of vertellen je meer over opvang bij Klimop.

Ook kun je een virtuele tour door het kindcentrum maken.