Kinderopvang in Aarle-Rixtel bij Klimop

Onze kinderopvang in Aarle-Rixtel bevindt zich in een nieuw gebouw waarin twee verschillende basisscholen en één kinderopvanglocatie te vinden zijn. Dat is: Kindcentrum Klimop. Met de grote speelzaal als centraal punt. Hier ontmoeten kinderen van opvang en onderwijs elkaar en is volop plek om samen te spelen. Dat is het voordeel van samen onder één dak zitten. Zodat de overgang van kinderopvang naar basisschool soepel verloopt. 

 

Soepele overgang van peuter naar kleuter bij kinderopvang in Aarle-Rixtel

Onze kinderopvang in Aarle-Rixtel maakt de overgang naar de basisschool heel soepel. Het gebouw is niet meer nieuw voor de kinderen, wel zien ze bekende gezichten. Een kinderopvang waar je kind zó is gewend aan de nieuwe fase. 
 

Veilig en vertrouwd: kinderopvang in Aarle-Rixtel

Zoek je een kinderopvang in de buurt van de basisschool van jouw kind? Het is niet alleen praktisch om je kind op dezelfde locatie te brengen en te halen, het is voor je kind bovendien ook heel veilig en vertrouwd.

 

Kleinschalig en overzichtelijk: hier hebben we aandacht voor jouw kind

 

Zelf op ontdekkingstocht dankzij lage meubels

Je kind ontwikkelt zich het best als hij op eigen initiatief en eigen tempo de wereld en zichzelf kan ontdekken. Bij onze kinderopvang worden de kinderen door lage meubels uitgedaagd om meer te bewegen en zelf op ontdekkingstocht te gaan. Zelfs de allerkleinsten kunnen zelf op een stoel en aan tafel gaan zitten.

 

 

Een buitenschoolse opvang met een veilig buitenterras

Waar de allerkleinsten geborgen in kleine groepen beneden zitten, gaan de oudere schoolkinderen boven naar hun buitenschoolse opvang. Lekker dicht bij school. En extra stoer: je kind kan lekker -en veilig- spelen op het dakterras. Ook mogen ze onder begeleiding gebruik maken van de speelplaatsen van de scholen en de gymzaal.
 

Voordelen van Klimop 

  • Veilig en vertrouwd
  • Twee scholen en een opvanglocatie met kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang onder één dak
  • Chillen op het dakterras
  • Aandacht voor de ontwikkeling van je kind

Nieuwsgierig naar onze kinderopvang in Aarle-Rixtel? 

Op zoek naar een kinderopvang in de buurt? Neem dan contact op. We geven je graag een rondleiding of vertellen je meer over onze kinderopvang in Aarle-Rixtel: de Klimop. Ook kun je een virtuele tour door het kindcentrum maken.