Kinderopvang Beek & Donk

Of je nu zoekt naar een kinderopvang dagverblijf, peuterspeelzaal of buitenschoolse opvang in Beek en Donk: bij Opvang GOO Laarbeek van Stichting GOO kun je terecht. Op onze verschillende kinderopvanglocaties in Beek en Donk vind je opvang onder één dak met de basisschool. Zodat de lijntjes kort zijn en de overgang voor je kind maar klein. Daarmee creëren we een doorgaande leerlijn. En een veilig en vertrouwd gevoel voor je kind, zodat hij of zij wordt uitgedaagd om zichzelf te ontwikkelen.


Kinderdagverblijf in de buurt

Met twee kinderdagverblijven in Beek en Donk, zit er vast een kinderdagverblijf bij jou in de buurt. Zo kun je in Beek en Donk terecht op kindcentrum De Raagten en kindcentrum Beekrijk. Beide locaties hebben een mooie binnen- en buitenruimte voor de kinderen om naar hartenlust te spelen. 


Peuterspeelzaal Beek en Donk

Als je kindje iets groter is, kan hij of zij samen met leeftijdsgenootjes naar peuterspeelzaal De Raagten of peuterspeelzaal Beekrijk. Bij peuterwerk in Beek en Donk worden kinderen gestimuleerd om zich op hun eigen tempo te ontwikkelen en worden kinderen al een beetje gewend gemaakt aan de manier van werken op de basisschool. Daar worden ze spelenderwijs en stap voor stap in meegenomen door onze pedagogisch medewerkers. 


Buitenschoolse opvang Beek en Donk

Onze kinderen gaan met veel plezier naar onze buitenschoolse opvang in Beek en Donk. Voor bso in Beek en Donk kun je terecht op locaties De Raagten, Beekrijk en 't Otterke. Onze pedagogisch medewerkers bereiden iedere dag van de week weer leuke activiteiten voor die passen bij het thema, seizoen en bij de leeftijd en belevingswereld van de kinderen.
 

Tiener bso Beek en Donk

Vanaf 9 jaar mag je kind naar onze Tiener bso in Beek en Donk. Tieners van verschillende basisscholen in de buurt komen na schooltijd naar de Tiener bso om te sporten, te spelen en te chillen. Er is veel ruimte om te spelen, zowel binnen als buiten. Poolen, timmeren, make-uppen of gewoon lekker een balletje trappen op het veld: de kinderen bepalen zelf waar ze zin in hebben. 


Welke kinderopvang vind ik precies bij mij in de buurt?

Kinderopvang Beek en Donk - De Raagten: kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang
Kinderopvang Beek en Donk - Beekrijk: kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang
Kinderopvang Beek en Donk - 't Otterke: buitenschoollse opvang
Kinderopvang Beek en Donk - Tiener bso: buitenschoolse opvang
Kinderopvang Aarle-Rixtel - Klimop: kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang