Buitenschoolse opvang

Heb je als ouder een baan en kun je niet alle dagen thuis zijn buiten de schooltijden? Dan zoek je een veilige en vertrouwde plek waar je kind zichzelf kan zijn en kan spelen met leeftijdsgenootjes. Waar hij of zij met veel plezier naartoe gaat, zodat jij je kunt focussen op je werk. 


Kinderopvang bso: GOO for fun 

Je kind is bij onze bso van harte welkom om voor of na schooltijd, op studiedagen of tijdens vakanties zijn of haar vrije tijd bij ons door te brengen. Bij ons op de buitenschoolse opvang hoeft niets, maar er mag wel heel veel! Onze pedagogisch medewerkers hebben altijd een leuke activiteit in petto voor de kinderen. We hebben daarvoor een speciaal activiteitenprogramma, GOO for fun, waarmee kinderen hun talenten kunnen ontdekken en kunnen ontwikkelen. Liever een potje voetballen, een spelletje spelen of lekker chillen? Dat kan ook: jouw kind bepaalt. 


Tiener bso 

In Beek en Donk hebben we een speciale tiener bso, voor kinderen van 9 tot 13 jaar die op verschillende basisscholen in de buurt zitten. Hier kunnen ze met leeftijdsgenootjes spelen en krijgen ze net wat meer vrijheid en verantwoordelijkheid, maar dan wel met duidelijke regels en onder het toeziend oog van onze begeleiders. De activiteiten die we aanbieden zijn gericht op kinderen van tienerleeftijden. Zo kunnen de kinderen biljarten, nagels lakken, spellen spelen en zijn er sport- en spelmogelijkheden te over op het plein en op het grasveld. 
 

Onze buitenschoolse opvang locaties

Wij bieden bso aan op de volgende locaties in Laarbeek: Meer informatie over onze buitenschoolse opvang in Beek en Donk of Aarle-Rixtel
Alles wat je wilt weten over de kinderopvang bso vind je hier in onze folder buitenschoolse opvang. Je vindt er bijvoorbeeld info over de mogelijkheden voorschoolse opvang of naschoolse opvang, voorwaarden en tarieven.


Kom eens bij onze buitenschoolse opvang langs! 

Als je de sfeer wilt proeven op één van onze buitenschoolse kinderopvanglocaties dan zul je toch echt zelf een keertje langs moeten komen! Wij staan voor je klaar als je vragen hebt en we leiden je graag een keer rond. Je kind is daarbij natuurlijk ook van harte welkom. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken!