Op zoek naar kinderopvang in Lieshout?

Woon je in Lieshout en ben je op zoek naar een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal in de buurt? Dan is wellicht een van onze opvanglocaties in Aarle-Rixtel en Beek en Donk een optie voor jouw kind. Of misschien werk je in Beek en Donk of Aarle-Rixtel en vind je het handig om je kindje onderweg naar je werk weg te brengen naar een kinderopvang in de buurt van Lieshout? Wij bieden kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang aan in kindcentra met opvang en onderwijs onder één dak.


Waarom een kinderopvang in Laarbeek?

Je bent op zoek naar kinderopvang in de buurt van Lieshout. Overweeg dan eens om te gaan kijken bij onze kinderopvanglocaties in Laarbeek. We hebben ruime, groene buitenruimtes waar je kindje lekker kan ravotten. Maar ook over de binnenruimtes is heel bewust nagedacht. Enkele locaties hebben de inrichting afgestemd op de methode van kinderarts en pedagoog Emmi Pikler, die uitgaat van het idee dat elk kind een aangeboren nieuwsgierigheid en ontdekkingsdrang heeft. Aan onze pedagogisch medewerkers de taak om de kinderen ontwikkelingskansen te bieden. Zo hebben sommige locaties bijvoorbeeld lage meubeltjes, wat de zelfredzaamheid van de kinderen bevordert en ze stimuleert om zelf te gaan zitten en zelf weer op te staan.  


Kinderopvang nabij Lieshout: onze locaties

Zoek je een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal in de buurt van Lieshout? Wij bieden een kinderopvang aan op de volgende locaties vlakbij Lieshout:
  • Kinderopvang Beek en Donk: De Raagten - kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en bso
  • Kinderopvang Beek en Donk: Beekrijk - kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en bso
  • Kinderopvang Beek en Donk: 't Otterke - bso
  • Kinderopvang Beek en Donk: Tiener bso - bso
  • Kinderopvang Aarle-Rixtel: Klimop - kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en bso


Meer weten over de kinderopvang van Opvang GOO Laarbeek?

Ben je nieuwsgierig geworden over (een van) onze opvanglocatie(s) in Laarbeek? Klik dan eens verder op deze website. Ben je op zoek naar meer praktische informatie zoals tarieven en voorwaarden? Kijk dan even in onze folder kinderdagverblijf, folder peuterwerk en folder buitenschoolse opvang
 

Kom je een keer langs?

Je bent van harte welkom in een kinderopvang in de buurt van Lieshout om een keer sfeer te komen proeven.. We leiden je graag rond zodat je kunt zien hoe het er bij onze kinderopvang uitziet en aan toe gaat. Neem je contact met ons op? Dan plannen we gauw een datum!