Blog

'Jongeren van Het Leefhuis brengen een verfrissende bries naar KC Beekrijk'

"In de levendige gangen van Kindcentrum Beekrijk weerklinkt op de donderdagochtenden een extra dosis energie en enthousiasme. Wekelijks komt er een groepje jongeren van Het Leefhuis in Gemert helpen met klusjes. De komst van Het Leefhuis brengt Beekrijk niet alleen praktische ondersteuning, maar volgens kindcentrumleider Lies Siebring vooral ook een gevoel van warmte en solidariteit. ‘Hierdoor krijgt onze kinderopvang een nog rijker en inclusiever karakter.

Nieuwsgierig? Lees hier verder
"


‘Het is hier heel vrij en je kunt doen wat je wilt’

Het is hartstikke leuk op de tiener bso in Beek en Donk. Dat vinden wij als Stichting GOO zelf, maar nog veel belangrijker is dat de kinderen het zo ervaren. Daarom laten we Tim, Romy, Huub en Tess aan het woord. Zij vertellen waarom ze zo graag na schooltijd naar de tiener bso gaan.

Lees hier de volledige blog

 
Sneller zelfstandig dankzij lage meubels.

Kinderen kunnen als ze 2 of 3 jaar zijn al zelf aan tafel schuiven om te eten, knutselen of spelen. Tenminste… als die meubels laag genoeg zijn. Bij kindcentrum Beekrijk in Beek en Donk kunnen de allerkleinsten al zelf uit de voeten dankzij laag meubilair. 

Lees hier de volledige blog
 

'De 5 leukste activiteiten voor kinderen in Beek en Donk'

Wil je met je kind een leuke activiteit ondernemen in Beek en Donk? Als kinderopvanglocaties van GOO in Beek en Donk weten wij natuurlijk de leukste activiteiten te vinden. In deze blog sommen we voor jou de leukste kindvriendelijke locaties in Beek en Donk op.
Lees hier de volledige blog.
‘Een plek waar ze lekker kunnen ravotten en vies mogen worden’

Daan Sterken is vader van Vic (1). Vic gaat naar kinderdagverblijf Beekrijk in Beek en Donk. Geen vanzelfsprekende keuze, want deze locatie is niet het meest dichtbij. ‘Er was gewoon meteen een klik.’
Lees hier de volledige blog.